Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6542

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
stoven
pittig
vijzelen
koud
marineren
oven
bakken
heet
frituren
stomen
blenden
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking
Corned Beef Kentang
Corned beef met chips
Kari Udang
Garnalen in kokosmelksaus
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Telor Sayur Goreng
Gevulde omelet met groenten
Babi Pedis dan Daun Pepaya
Gebakken varkensvlees met papayabladeren
Ceker Setan Malang
Gestoofde kippenvoetjes in een hete kokosmelk...

Groente / fruitgerechten

Bebek Betutu Bali
Gevulde eend op Balinese wijze
Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!