Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6629

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
marineren
frituren
pittig
bakken
zuur
stoven
blenden
zoet-zuur
lauw
heet
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Goreng Lengkuas Bandung
Gefrituurde kip bestrooid met krokante laos
Pecel Telor
Gehalveerde eieren met pittige kokosmelksaus
Burger Tahu
Burgers van tofu met kippengehakt
Udang Cuka
Gebakken garnalen in een azijnsaus
Daging Smoor
Gestoofde sukadelappen
Babi Badjak
Gebakken speklapjes in sambalsaus
Ayam Bumbu Hijau
Kip gebakken in een groene kruidenpasta

Groente / fruitgerechten

Tumis Udang Buncis Jagung
Roerbak van sperzieboontjes, garnalen en baby...
Piloos
Aardappelkoekjes bestrooid met suiker
Tumis Paksoi Udang
Pittige roerbak van paksoi en garnalen

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!