Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6676

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
stoven
koud
koken
frituren
koelen
oven
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Sateh dan Selada Ketimun
Kipfilet met satehsaus en komkommersalade
Perkedel Kentang
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Tempeh Goreng Campur
Gebakken tempeh met gedroogde visjes

Groente / fruitgerechten

Abon
Drooggebakken pittig rundvlees met kokosmelk
Frikadel Paprika Dua
Gevulde paprika's met gehakt en kruiden

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!