Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6917

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stomen
warm
koken
frituren
koud
stoven
vijzelen
bakken
blancheren
blenden
zoet
pittig
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet

Bijgerechten

Ikan Bandeng Goreng
Krokant gebakken makrelen
Ayam Lapis
Gesmoorde kip in boter met ketjap
Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Kentang Kering Manis
Zoete, pittige aardappelreepjes

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!