Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7165

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
bakken
zoet
pittig
stoven
vijzelen
frituren
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Ayam Kari Taoco
Kipfilet in een saus van zwarte bonen en anan...
Gudeg Ceker
Kippenvoetjes gekookt in kokosmelk met nangka
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Empal Gepuk
Krokant gebakken rundvlees
Babi Taoco
Varkensvlees gestoofd in zwarte bonensaus
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei

Groente / fruitgerechten

Kari Tahu
Tofu met gestoofde groenten in kokosmelk
Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!