Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7402

Deze rijsttafel is geschikt voor 13 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
hartig
frituren
stomen
pittig
bakken
blancheren
blenden
koud
oven
zoet-zuur
lauw
rauw
koelen
marineren

Basisgerechten

Mie Ayam Pedis
Zeer pittige mie met kipfilet en champignons
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten

Bijgerechten

Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk
Tongseng Ayam
Kip gestoofd in een kruidige saus met kool
Cah Babi
Gehaktballetjes met bouillon
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband
Tahu Peteh Ketjap
Gefrituurde tahu met peteh in een ketjapsaus
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Download de rijsttafel
Moment geduld!