Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8177

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
marineren
wokken
zuur
heet
stoven
vijzelen
zoet
bakken
frituren
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Gudeg Ceker
Kippenvoetjes gekookt in kokosmelk met nangka
Dadar Kari Dua
Rolletjes van ei met een kerriesaus
Daging dan Kentang
Gesmoorde runderlappen met gefrituurde aardap...

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!