Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8193

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
pittig
frituren
stomen
hartig
marineren
zoet
blancheren
koud
lauw
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Mie Ayam Pedis
Zeer pittige mie met kipfilet en champignons
Nasi Brongkos Dua
Gestoomde zwarte rijst met kokosmelk en keluw...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Dufi Hachee
Gesudderde kip met een frisse, zure smaak
Bubur Ayam
Rijstepap met prei en kip
Bundu Daging
Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Se Ba
Typisch Jakartaanse soep
Balado Daging
Krokant, kruidig gebakken rundvlees
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus

Groente / fruitgerechten

Kari Tahu
Tofu met gestoofde groenten in kokosmelk
Pastei Ayam Dua
Gevulde pasteitjes met kipfilet en groenten

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!