Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8256

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
vis
groente
gevogelte
frituren
stoven
vijzelen
marineren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Bihun Bumbu Kari
Pittige bihun met kip, garnalen en inktvis

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Tahu Campur
Gebakken tahu met garnalen
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje

Groente / fruitgerechten

Smoor Labu Terong
Gesmoorde aubergines en pompoen in kippenboui...
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!