Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8547

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
bakken
vijzelen
heet
stoven
frituren
oven
marineren
zoet-zuur
groente
fruit
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Babi Kucai
Pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus
Udang Paptom
Garnalen met paprika en tomaat in een sausje
Dendeng Balado
Zeer scherp, droog gebakken rundvlees

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ketimun Nanas
Zoet/zure pittige komkommer en ananas met ses...
Download de rijsttafel
Moment geduld!