Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9005

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stoven
marineren
bbq
vijzelen
frituren
koelen
zuur
stomen
zoet-zuur
pittig
rauw
koud
blancheren

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Sateh Ayam
Blokjes kippenvlees aan een spies
Ikan Mentega
Krokante red snapper met een kruidige botersa...
Perkedel Kentang
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Daging Surabaya
Gesmoorde runderlappen in kruidige saus
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...
Babi Djahe Dua
Gestoomde varkenshaas in bananenblad met saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Selada Ketimun Nanas
Frisse, pittige komkommer-ananassalade

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!