Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9036

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
bakken
stomen
marineren
stoven
blancheren
vijzelen
oven
frituren
zuur
groente
lauw
koud
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Dendeng Agee
Gemarineerd rundvlees, gebakken in kruidige k...
Ayam Cashew
Kipfilet met cashewnoten
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon
Lontong Balap
Soep van runderbouillon met lontong, tauge en...

Groente / fruitgerechten

Paprika Pedis
Gevulde paprika met gehakt en kruiden
Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!