Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9107

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
koken
wokken
blenden
oven
bakken
frituren
blancheren
vijzelen
koud
stoven
zoet
marineren
zoet-zuur
pittig
lauw

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet

Bijgerechten

Gadon
Gehaktschotel uit de oven
Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus
Dendeng Sapi
Kruidige runderlappen, gesmoord in kokosmelk
Babi Nanas
Varkensvlees met ananas

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!