Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9108

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
vijzelen
heet
marineren
grillen
bakken
stoven
frituren
koelen
koud
lauw
zuur
pittig
zoet
bbq
blenden
rauw
zoet-zuur
blancheren

Basisgerechten

Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Ikan Bakar Ketjap Dua
Pittige gegrilde vis met een botersausje en k...
Dadar Telor
Omelet met uiringen
Opor Daging Sapi
Rundvlees gestoofd in bouillon met kruiden
Perkedel Kentang Kornet
Aardappelkoekjes met corned beef
Kari Telor Empat
Eieren met kerrie-kokossaus
Belancang
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus met k...
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Sateh Kere
Blokjes zoete tempeh aan een spies met pindas...
Ketimun dan Tahu
Frisse salade van komkommer, tauge en tofu

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!