Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9131

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stomen
warm
koken
stoven
blancheren
zoet-zuur
oven
heet
frituren
vijzelen
marineren
bbq
blenden
pittig
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon

Bijgerechten

Telor di Saus Nanas
Eieren met ananassaus
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Besengek Daging
Gestoofd rundvlees in kokossaus
Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sateh Tahu Miso
Tahu en groenten aan een spies met miso pesto
Tumis Paksoi Udang
Pittige roerbak van paksoi en garnalen

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!