Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9547

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blenden
warm
pittig
vis
rijst
vijzelen
bakken
stoven
heet
stomen
marineren
koelen
rauw
koud

Basisgerechten

Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet
Nasi Goreng Bali
Gebakken Balinese rijst met garnalen

Bijgerechten

Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Udang Paptom
Garnalen met paprika en tomaat in een sausje
Hati Ayam Ketjap Pedis
Gebakken kippenlevers in een hete ketjapsaus
Ikan Creole
Vis in een saus van tomaten, champignons en l...

Groente / fruitgerechten

Megono Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met nangka
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!