Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9618

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
marineren
oven
pittig
vijzelen
bakken
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Sambal Goreng Udang Perai
Garnalen en prei in een kruidige saus
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!