Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Bakso
Gehaktballetjes voor bij Bami of soep
Ingrediënten:
- 500 gr. rundergehakt
- peper
- zout
- nootmuskaat
- 2 tenen knoflook
- maizena
- sesamolie
- ketjap asin
- 1 ei
- 1 theelepel ve-tsin
Bereiding:
Pers de knoflook en kluts het ei. Meng alle ingredienten met elkaar in een kom. Mocht het geheel te nat zijn, voeg dan nog eventueel tapiocameel of maizena toe. Laat het gehaktmengsel ca. 20 min. in de koelkast rusten en maak er dan balletjes van van ca. 3 cm. doorsnee. Deze balletjes zijn erg lekker in soepen op runderbasis.
Bakso