Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Perkedel Goreng
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Ingrediënten:
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 2 lente-uien
- 250 gr. gemengd gehakt
- 200 gr. gare aardappelen
- halve theelepel zout
- halve theelepel peper
- 1 ei
- selderie
- olie
Bereiding:
Snijd de selderie fijn. Snipper de ui, bosuitjes en knoflook. Prak de aardappelen fijn en meng dit met het gehakt, ui, knoflook, bosui, zout en peper naar smaak, ei en de selderie. Vorm kleine balletjes van het gehaktmengsel. Leg het ca. een half uur in de koelkast. Verhit de olie in een wok en bak de balletjes rondom bruin krokant en gaar.
Perkedel Goreng