Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kue Kentang Keju

Aardappelcake met geraspte kaas


Ingrediënten:

- 100 gr. cakemeel
- 100 gr. aardappelen
- 60 gr. suiker
- 50 gr. geraspte cheddar
- 25 gr. margarine
- 15 gr. melkpoeder
- 30 ml. melk
- 4 eieren
- halve eetlepel ovalett
- zout

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 190 graden. Beboter een vierkant bakblik en bekleed de bodem met bakpapier. Smelt de margarine. Stoom de aardappelen gaar en maak er met de melk en de margarine een puree van. Klop de eieren met de suiker, ovalett en het zout licht en schuimig. Zeef het meel met het melkpoeder. Roer de puree door de eimassa tot een glad beslag. Roer het meel hier door en meng alles tot een klontvrij beslag. Roer de geraspte kaas er door en schenk het beslag in de bakvorm. Strooi een beetje kaas er over en bak de cake in 25 min. gaar.

Kue Kentang Keju