Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #263

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
heet
marineren
bbq
grillen
blenden
stoven
pittig
oven
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek

Bijgerechten

Ayam Bakar Pedis Manis
Gegrilde kip in een jasje van sambal
Babi Bambu
Varkensvlees met bamboe in gebonden ketjapsau...
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!