Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3048

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
zoet
bbq
pittig
frituren
stoven
blenden
heet
stomen
vijzelen
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Sateh Ayam Ubud
Blokjes kippenvlees aan een spies
Tahu Tempeh Taoco
Tofu en tempeh met kip in pittige bonensaus
Ayam Bumbu Hijau
Kip gebakken in een groene kruidenpasta
Pepes Jamur
Gestoomde pakketjes gevuld met hete champigno...

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!