Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Sambal Goreng Buncis Lima
Snijbonen in een kruidige kokossaus
Ingrediënten:
- 250 gr. snijbonen
- 2 eetlepels olie
- 25 gr. santen, blok
- 1 theelepel gula djawa
Kruiden:
- 1 kleine ui
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel sambal trassi
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 2 dl. bouillon
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel asem
Bereiding:
Snipper de ui en knoflook fijn. Snijd de snijbonen in stukjes. Wrijf de ui, knoflook, sambal en laos met zout tot een pasta. Fruit de pasta in de olie tot de uien geel zijn. Voeg de tomatenpuree en de bouillon toe. Doe de boontjes er bij en stoof ze bijna gaar. Voeg de santen, asem en de gula djawa toe en stoof nog een paar min. De boontjes mogen niet te gaar worden.
Sambal Goreng Buncis Lima