Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kentang Goreng Balado

Gebakken aardappelschijfjes in een hete saus


Ingrediënten:

- 5 grote aardappelen
- 2 grote uien
- 8 rode lomboks
- 3 teentjes knoflook
- 2 eetlepels suiker
- 1 eetlepel asempasta
- zout
- olie om te frituren

Bereiding:

Schil de aardappelen, snijd ze in dikke plakken en frituur ze goudbruin en gaar. Snijd een ui in ringen, frituur het goudbruin en laat het goed uitlekken. Snipper de ui, lomboks en knoflook en maal dit tot een pasta. Fruit deze pasta in een beetje olie tot het gaat geuren. Voeg de asempasta, zout en suiker toe en roer het goed door. Voeg de aardappelen en de uiringen toe en schep het door tot de aardappelschijfjes met de saus zijn bedekt.

Kentang Goreng Balado