Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Babi Panggang Saus Tiga
Zoet/zure saus
Ingrediënten:
- 2 schijven djahe
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 1 theelepel sambal oelek
- 200 cc. water
- 1 eetlepel suiker
- 50 cc. azijn
- 50 cc. gembersiroop
- 5 stukjes stemgember
- maïzena
Bereiding:
Breng het water met de tomatenpuree, geraspte djahe, sambal en de suiker aan de kook. Snijd de stemgember klein en doe die samen met de azijn en de siroop bij de kokende vloeistof. Houd alles nog 5 min. aan de kook. Maak hiervan in de blender een gladde saus. Bind de saus met de maïzena en serveer de saus bij de Babi Panggang Empat.
Babi Panggang Saus Tiga