Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Lelawar Daging

Rundergehakt in kokosmelk


Ingrediënten:

- 500 gr. rundergehakt
- 5 sjalotten
- 5 tenen knoflook
- 3 daun djeruk purut
- 2 dl. dunne santen
- 1,5 dl. dikke santen
- zout
- 3 eetlepels olie

Bumbu:

- 1 eetlepel ketumbar
- halve eetlepel djinten
- 1 serehstengel
- 3 cm. laos
- 1 theelepel peper

Bereiding:

Wrijf of maal de ingredienten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne plakken. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de bumbu 3 min. Voeg dan het gehakt toe en bak dit rul. Dan de dunne santen toevoegen en het geheel koken totdat het vocht vrijwel is verdampt. Vervolgens de dikke santen toevoegen en dit nog 3 min. laten koken. Serveer.

Lelawar Daging