Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10220

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blenden
warm
pittig
bakken
vijzelen
stoven
oven
bbq
zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Babi Ketjap Bali
Gesudderde speklapjes in een ketjapsaus
Sambal Goreng Ayam Dua
Kruidige kip uit de wok
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Sateh Krengsengan Kambing
Blokjes geitenvlees en paprika aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!