Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10237

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
bakken
wokken
vijzelen
marineren
oven
frituren
stoven
zuur
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Pepesan
Gekruide, pittige makreel uit de oven
Bumbu Bali Bandeng
Droog gebakken makreel in pittige saus
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Tempeh Peteh
Gebakken tempeh met petehbonen

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!