Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10346

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
blenden
heet
frituren
vijzelen
koud
pittig
marineren
stoven
oven
zoet
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet

Bijgerechten

Abon Ayam Suwir
Strooisel van drooggebakken kip
Empal Djawa
Pikante, droog gebakken rundvleesreepjes
Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus
Babi Panggang Dua
Geroosterd varkensbuikspek

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!