Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10439

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
pittig
frituren
marineren
bakken
stoven
blancheren
zoet-zuur
rauw
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Bumbu Ayam
Rijst met kip gestoomd in kokosmelk
Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Dadar Telor Udang Karang
Gevulde omelet met kreeft, rookspek en ham
Bebotok Jamur Tiram
Gestoomde pakketjes met kippengehakt en oeste...
Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen
Babi Wijen
Varkensvlees en groenten bestrooid met sesamz...
Tongseng
Rundvlees met kool
Abon Ayam Dua
Drooggebakken kip gemarineerd in kokosmelk
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!