Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10666

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
pittig
bakken
vijzelen
stoven
marineren
zuur
heet
zoet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Tahu Udang
Gebakken tofuballetjes met garnalen en een sa...
Babi Kunyit
Gebakken reepjes varkensvlees met een ketjaps...
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Sambal Goreng Tempeh Kering
Drooggebakken pittige, maar zoete tempeh

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!