Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10849

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
pittig
koken
heet
stoven
vijzelen
stomen
bakken
marineren
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Besengek Daging Dua
Gestoofd rundvlees in kokossaus
Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...
Ayam Goreng Teri
Gefrituurde droge kip
Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen

Groente / fruitgerechten

Tumis Rebung
Bamboescheuten in een kokosmelksaus
Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!