Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10886

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
pittig
blenden
zoet-zuur
marineren
stomen
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk
Sambal Goreng Manis
Roergebakken kip in een zoet/zuur sausje
Kari Daging
Gestoofd rundvlees in kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Paksoi
Gestoofde paksoi in kokosmelk
Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!