Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10898

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
frituren
bakken
vijzelen
marineren
pittig
oven
zuur
heet
vis
rauw
koud
zoet-zuur
koelen
blancheren

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Udang Karang Kaldu
Bouillon met krab en ei
Dadar Ayam
Gevulde omelet met kipfilet en heerlijke krui...
Smoor Daging
Gesmoord rundvlees met gember en sjalotjes
Babi Rujak
Varkensvlees gestoofd in kokosmelk
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Udang Kuah Asam Pedis Dua
Garnalen in een hete lichtzure saus

Groente / fruitgerechten

Frikadel Panggang
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!