Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11012

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
blancheren
marineren
bbq
grillen
vijzelen
heet
gevogelte
bakken
stomen
blenden
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Sateh Ayam Ponorogo
Reepjes kipfilet aan een spies
Gulai Babi
Varkensvlees in kokosmelk met amandelen
Ayam Ungkep Peteh
Gestoofde drumsticks in hete saus met petehbo...
Dadar Isi
Gevulde omelet met kruidig gehakt
Bebotok Ikan
Gestoomde vispakketjes
Telor Bungkus
Eieren in een jasje van gehakt met saus
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...

Groente / fruitgerechten

Sayur Paksoi
Gestoofde paksoi in kokosmelk
Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!