Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11047

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
stomen
vijzelen
zuur
marineren
bakken
oven
frituren
heet
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten

Bijgerechten

Udang Cuka
Gebakken garnalen in een azijnsaus
Kari Ayam Dua
Kerrie van kippenbouten
Dadar Gule
Omelet in kruidige kokossaus
Pepesan Udang
Geroosterde pakketjes van pittige garnalen
Tempeh Kemul
Gefrituurde tempeh in een kruidig jasje
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Lalapan Tiga
Koude groentensalade met een citroendressing

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!