Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11064

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
stoven
marineren
frituren
pittig
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Sprot Goreng
Roerei met sardientjes
Ayam Goreng Lengkuas Bandung
Gefrituurde kip bestrooid met krokante laos
Abon Ayam
Drooggebakken uitgeplozen kip
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!