Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11169

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
pocheren
frituren
lauw
marineren
oven
koelen
vijzelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Gulai Telor Bebek
Gepocheerde eendeneieren in kokosmelksaus
Tahu Gunting
Gefrituurde tahu met een pittig sausje
Frikadel Atjeh
Gehaktballetjes met kokos en een ketjapsaus
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!