Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11190

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
pittig
koken
stoven
vijzelen
bakken
blancheren
zuur
marineren
bbq
frituren
koelen
heet
zoet-zuur
rauw
koud
groente
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Mie Kambing Atjeh
Rijkelijk gevulde mie met geitenvlees
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen

Bijgerechten

Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Sateh Udang Empat
Garnalen aan een spies
Sosis Solo Dua
Gefrituurde rolletjes kippengehakt met kokosm...
Ayam Rebus Ketjap
Kip gestoofd in ketjapsaus
Daging Brambang
Reepjes rundvlees met sjalotten in bouillon
Sapi Goreng
Gebakken rundvleesreepjes met ketjap en papri...
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...

Groente / fruitgerechten

Sayur Lombok Hijau
Tempeh en kouseband gestoofd in pittige kokos...
Ayam Paprik
Gebakken kipfilet met verschillende groentes ...

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!