Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11260

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
marineren
blancheren
pittig
frituren
oven
heet
zoet
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Telor Bumbu Bali
Gefrituurde eieren in een pittige ketjapsaus
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Krengsengan Daging
Pittig, gesudderd rundvlees

Groente / fruitgerechten

Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!