Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11299

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blenden
warm
stomen
mixen
pittig
stoven
bbq
grillen
marineren
blancheren
heet
vijzelen
frituren
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...

Bijgerechten

Bistik Tahu
Gebakken tofu in ketjap
Balado Daging
Krokant, kruidig gebakken rundvlees
Ayam Panggang Klaten
Geroosterde kip met kokosmelk
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Daging Bumbu Bali Dua
Gestoofd, zeer pittig rundvlees
Balado Ikan Mackerel
Drooggebakken makreel in een hete saus
Tumis Tahu Taoco
Tahu met garnalen in zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!