Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11374

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
koken
frituren
hartig
blancheren
stoven
vijzelen
bakken
koelen
oven
zoet-zuur
koud
groente
fruit
rauw

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Tongseng
Rundvlees met kool
Tumis Kacang Panjang Ayam
Roerbak van kip en kouseband
Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon
Kari Tahu Tempeh
Gebakken, gesmoorde tahu en tempeh met kerrie
Rendang Empat
Drooggebakken rundvlees in kokosmelk
Perkedel Daging Kentang Asap
Gefrituurde aardappelkoekjes met ontbijtspek
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Ketimun Nanas
Zoet/zure pittige komkommer en ananas met ses...
Download de rijsttafel
Moment geduld!