Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11594

Deze rijsttafel is geschikt voor 3 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
heet
frituren
vijzelen
koud
lauw
stoven
pittig
marineren
koelen
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer
Rujak Mie Palembang
Mie en gefrituurde visballetjes met een zoete...

Bijgerechten

Bali Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in een kruidige saus
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Daging Rujak
Gesmoorde, gekruide blokjes rundvlees met gem...

Groente / fruitgerechten

Babi Buncis
Varkensvlees met sperziebonen
Sayur Udang Taoco
Roerbak van kipfilet, garnalen en paksoi

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!