Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11741

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
frituren
wokken
warm
heet
vijzelen
koud
lauw
hartig
stomen
koelen
marineren
stoven
blenden
blancheren
bakken
bbq
zuur
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Rujak Mie Palembang
Mie en gefrituurde visballetjes met een zoete...
Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk

Bijgerechten

Kari Djawa Tempeh
Rundvlees en tempeh in pittige kokosmelk met ...
Won Ton Rebus
Gevulde pakketjes van garnalen en kip gekookt...
Smoor Jengkol
Gestoofde jengkol in een pittige saus
Lalapan Dua
Courgette met een sambalsausje en geraspte ko...
Brokoli Udang Kuah Asem Manis
Broccoli met garnalen in een pittige zoet/zur...
Ikan Bumbu Bali Dua
Gestoofde, pittige red snapper met tomaten
Tahu Tumis Bawang
Gebakken tahu in kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Babi Ketjap Tiga
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Dadar Kepiting
Gevulde omelet met krab, prei en spek
Sateh Ayam Wijen
Sateh van kipfilet met pindasaus en sesamzaad...

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!