Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11760

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
frituren
zoet
bakken
stoven
vijzelen
marineren
blenden
heet
zuur

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer

Bijgerechten

Ayam Masak Ketjap
Pittige zoete drumsticks met een ketjapsaus
Masak Habang
Kipfilet in een kruidige tomatensaus
Babi Setan
Pittige speklapjes met mosterd
Empal Pedis
Zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes

Groente / fruitgerechten

Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus
Sayur Kari
Hamlappen met kokosmelk en kruiden

Acars

Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Download de rijsttafel
Moment geduld!