Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11931

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
vijzelen
stoven
marineren
frituren
zoet
heet
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Sateh Ayam Goreng Renyah
Krokant gefrituurde kipspiesjes met ui en pap...
Daging Masak Madu
Reepjes runderhaas met honing, tauge en papri...
Daging Rujak
Gesmoorde, gekruide blokjes rundvlees met gem...
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Ikan Mangut dan Udang
Garnalen en vis in een kokosmelksausje
Babi Manis Pedis
Pittig varkensvlees in zoete ketjapsaus
Dadar Telor Hati Ayam
Gevulde omelet met kippenlevertjes

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Cah Sayur
Gebakken speklapjes met tofu, champignons en ...

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!