Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12018

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
oven
stoven
heet
groente
vijzelen
bakken
koelen
pittig
frituren
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Sambal Terong Peteh
Gestoofde aubergines met petehbonen in een he...
Perkedel Goreng
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Popiah Sayuran
Groente en kip gerold in rijstvelletjes met p...

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!