Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12233

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
blancheren
heet
marineren
grillen
vijzelen
oven
koelen
zoet
pittig
stoven
frituren
blenden
koud
zuur

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Ikan Bakar Ketjap Dua
Pittige gegrilde vis met een botersausje en k...
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon

Groente / fruitgerechten

Ayam Kari Taoco
Kipfilet in een saus van zwarte bonen en anan...
Karedok Dua
Groentesalade overgoten met pindasaus

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!