Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12314

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
frituren
pittig
stoven
blenden
bakken
mixen
heet

Basisgerechten

Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen
Ikan Bumbu Bali Tiga
Lekkerbekjes in een kruidige ketjapsaus
Telor Dadar Padang
Reepjes omelet met saus
Sop Daging Sapi
Smakelijke soep van rundvlees en ribbetjes

Groente / fruitgerechten

Udang Goreng Peteh
Pittige garnalen met bamboe en peteh
Kari Terong
Aubergine gestoofd in een kokosmelksaus

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!