Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12343

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
frituren
wokken
vijzelen
bakken
heet
bbq
grillen
stoven
marineren
blenden
lauw
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel
Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras

Bijgerechten

Kepiting Goreng
Omelet met verse krab en ham
Ayam Menado
Kip van de barbecue met een pikante, kruidige...
Udang Kuah Asam Pedis
Garnalen in een zure, zeer pikante bouillon
Tahu Telor Petis
Omelet met blokjes gebakken tahu
Pempek
Visballetjes met een hete zoetzure saus
Tumis Tahu Udang
Tahu met garnalen en tauge
Kambing Santen Pedis
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!